Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Evlerde, işlemyerlerinde, okullarda ve çeşitli mutluluk kurumlarında olması müstelzim yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve basitçe halde yangın alanlarını vazgeçme etmesi dâhilin kullanılmakta olan önemli binalar arasındadır.

23/12/2022Genel Yüksekliği belli başlı bir seviyenin üstünde olan örgülar dâhilin yangın merdiveni meşru bir zorunluluktur. Yangın merdiveni yaşama kaybının önlenmesi yerine olabildiğince önemli bir konumda bulunmaktadır. örgüların esas duhullerinde yahut koridor bölümlerinde yangının hatırlı bir biçimde meydana gelmesi özellikle mualla katlı mimarilarda ayazlık yahut pencerelerden boşanmak olası olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni dirimsel bir öneme mevla olmaktadır. Yeni imar kanunuyla beraber, sıfır dokumalarda arttırılan denetimler ile birlikte yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri çok bir incelemeye bağımlı tutulur. Kuruluşların iç kısımlarında kâin betonarme merdivenlerin haricinde, dokumaların dışında mevcut ve çıpa kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında hayat zayiatı yaşanmasının önüne geçmektedir.

Bütün yangın kasası ve kanatları mualla lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya anlayışleri cihetiyle baplar pert görmez.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam geçim katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi spesiyalist kadromuz ve mümbit çkızılışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir örgüda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi ciğerin;

Projeye en munis Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı rast çabucak açılan ve kargaşa grupların esenlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının elden yapı dışına açılması gerekir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarışma kabilinden faktörlere sargılı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapısının elan koca bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede elan konuşu olabileceği konusunda hemfikirler.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı kocalik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının çokliğinden az olmamalıdır.

Antrparantez Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak muayene edilmesi ve çalışmalevsel yapısının korunması da dirimsel önem taşır.

Yangın kapısı özelliklerinden kelam eylemek gerekir ise şu özellikleri Yangın Merdiveni Kapısı haiz bir kapı yeğleme ettiğinizden sakıncasız olmanızı öneririz;

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa üstelik kötüı takti ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği sebebiyle emin düzlem oluşturur.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu düzenek sebebiyle kapı biricik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, kifayetli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona iye olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page